Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

14. Ulusal Böbrek Hastalıkları Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Kongresi

DAVET

Değerli Meslektaşlarım,

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da NDTHD tarafından düzenlenecek olan 14. Ulusal Böbrek Hastalıkları Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Kongremiz, 10 - 14 Eylül 2004 tarihleri arasında Antalya’da Atlantis Hotel Kongre Merkezi’nde TND’ 21. Ulusal Nefroloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi ile birlikte yapılacaktır.

Kongremiz bilimsel içeriğini üyelerimizden gelen öneriler doğrultusunda, Kongremiz Bilimsel ve Danışma Kurulu üyeleri ile iş birliği yaparak hazırlamaya özen gösterdik.

Kongre programımız kapsamında, katılım belgesi vereceğimiz değişik konularda kurslar planlanmaktadır. Kongremiz bilimsel programında nefroloji, diyaliz ve periton diyalizi ile ilgili yeni gelişmelere, yeniliklere, değişik oturumlarda, panellerde, konferanslarda geniş yer verilecek, konularında uzman bilim adamları konuşmacı olarak davet edileceklerdir. EDTNA/ERCA, ANNA’dan otorite kişilerin konuk konuşmacı olarak aramıza katılabilmeleri için gerekli temaslarımız devam etmektedir.

Değerli meslektaşlarım, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel güzellikleri ile yıllardır değişik uygarlıklara ev sahipliği yapmış olan Antalya’da, kongre süresince sürpriz ve güzelliklerle dolu sosyal aktivitelerde de unutulmayacak saatler geçireceğimizi de belirmek istiyorum.

Bu kongrenin hazırlanmasında emeği geçen Kongre sekreterlerimize, lokal komite üyelerine, bilimsel kurullarımız üyelerine, TND yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, meslektaşlarımız ve nefroloji hastalarının bakımında görev alan diğer ekip üyelerini Antalya’da konuk etmekten mutluluk duyacağımızı belirterek saygılarımı sunarım.

Birsen YÜRÜGEN
NDTHD Başkanı

  • Web Adresi: nefroloji.kongresi.info/2004