Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

41. Ulusal Diyabet Kongresi

DAVET

Değerli Meslektaşlarımız,

41. Ulusal Diyabet Kongresi 11 - 15 Mayıs 2005 tarihleri arasında Antalya, Kremlin Palace - Topkapı Palace Otelleri’nde yapılacaktır.

Avrupa’nın en büyük ve en eski ulusal kongrelerinden olan Ulusal Diyabet Kongresi diyabetoloji alanında, ulusal ve uluslararası seçkin bilim adamlarının katılımı ile en son gelişmelerin tartışıldığı ve değerlendirildiği bir bilimsel platform olacaktır. Bu platformda ayrıca Diyabet Hemşireliği Derneği ve Türkiye Diyetisyenler Derneği tarafından organize edilen sempozyumlar düzenlenecektir.

Ulusal Kongrede; birinci ve ikinci basamak hekimler için Diyabetli Hastaya Modern Tedavi Yaklaşımı Kursu, Endokrinologlar için Diyabet Tedavisinde Adacık Replasman Tedavisi Kursu, Hemşireleri için Diyabet Hemşireliği Kursu - Mezuniyet Sonrası Diyabet Eğitimi Kursu ve Diyetisyenler için 7. Diyabet Diyetisyenliği Sempozyumu yapılacaktır.

41. Ulusal Kongre, Uluslararası Diyabet Federasyonu üyesi, Türkiye Diyabet Vakfı ve Türk Diabet Cemiyeti’nin koordinatörlüğünde ülkemizin en seçkin bilimsel kuruluşlarının Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği, Diyabet Metabolizma ve Beslenme Derneği, Metabolik Sendrom Derneği, Pediatrik Endokrinoloji ve Oskoloji Derneği, Diyabet Hemşireliği Derneği ve Türkiye Diyestisyenler Derneği’nin organizasyon komitesinde yer aldığı en geniş kapsamlı bir kongre olacaktır.

41. Ulusal Diyabet Kongresi’nin ülkemizde diyabetoloji ve endokrinoloji alanında sadece bilimsel değil, aynı zamanda herkes için kardeşlik ve dostluk ruhunu geliştirecek bir kongre olmasını temenni eder, saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. M. Temel Yılmaz
41. Ulusal Diyabet Kongresi
Yürütme Kurul Dönem Koordinatörü


Prof. Dr. Sema Akalın
41. Ulusal Diyabet Kongresi Başkanı


Prof. Dr. Kubilay Karşıdağ
41. Ulusal Diyabet Kongresi
Genel Sekreteri


KONGRE SEKRETERLİĞİ 

Prof. Dr. Kubilay Karşıdağ
İstanbul Üniversitesi
İstanbul Tıp Fakültesi
Endokrinoloji, Metabolizma ve Diabet BD
Çapa – İstanbul 
Tel : 0 212 291 61 62
Fax : 0 212 291 61 63
e-posta : [email protected]

ORGANİZASYON SEKRETERYASI

Figür Kongre Organizasyon Servisleri Ltd. Şti.
Ayazmaderesi Cad. Karadut Sk. No. 7 34394 Dikilitaş, İstanbul
Tel : 0 212 258 60 20 Faks : 0212 258 60 78
e-posta : [email protected]

  • Web Adresi: diyabet.kongresi.info