Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

2. Ulusal Pediatrik Dermatoloji Günleri

DAVET

Değerli Meslektaşlarımız,

Pediatrik Dermatoloji Derneği ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı tarafından, 4-8 Haziran 2008 tarihlerinde, Trabzon’da Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 3. Ulusal Pediatrik Dermatoloji Günleri’ne, sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Düzenleme Kurulu olarak, bu simpozyumda, ulusal ve uluslararası alandaki meslektaşlarımızın katılımlarıyla, Pediatrik Dermatoloji’nin güncel konularını ele almayı amaçlıyoruz.

Simpozyumun ana konusu Tanısal Yaklaşımlar ve Tedavide Yenilikler olup, ilk gün Pediatrik Dermatoloji alanında çalışan yabancı meslektaşlarımızın konferanslarına yer verilecektir. Sonraki günlerde ise, ülkemizden meslektaşlarımızın katılacağı panellerin yapılması planlanmaktadır. Simpozyumun bilimselliği ve verimli olabilmesi sizlerin etkin katılımlarıyla mümkün olacaktır.

Karadeniz Bölgesi’nin kendine özgü nitelikleriyle ön plana çıkan, M. Ö. 20. yüzyıla uzanan tarihi, doğal güzellikleri, mutfağı, kültürü, mavisi ve yeşiliyle özel bir şehir olan Trabzon’da, 4-8 Haziran 2008 tarihlerinde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla.
Simpozyum Düzenleme Kurulu


ORGANİZASYON SEKRETARYASI
Ayazmaderesi Cad. Karadut Sok. No:7
34394 Dikilitaş - İstanbul
Phone: 0 212 258 60 20 pbx Fax: 0 212 258 60 78
e-posta: [email protected]

  • Web Adresi: pediatrikdermatoloji.org