Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

17. Ulusal Böbrek Hastalıkları Diyaliz ve Tranplantasyon Hemşireliği Kongresi

DAVET

Değerli Meslektaşlarım,

Bir yıl aradan sonra sizlerle yeni bir kongrede birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz. 17. Ulusal Böbrek Hastalıkları, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği kongremize hoşgeldiniz. Büyük bir özenle ve sizlerden gelen öneriler ve literatür bilgilerinin ışığında hazırladığımız bilimsel programımızda, güncel konulara yer vermek istedik.

Kongremizin birinci gününde konularında uzman kişiler “3. Temel periton diyaliz hemşireliği, 2.İleri periton diyaliz hemşireliği, 2.CPR ve ileri havayolu teknikleri eğitimi ve depreme hazırlık“ kurslarında bilgilerini bizlerle paylaşacaklar.

Kuramsal ve uygulama ile ilgili konular “kronik böbrek hastalıkları, diyabetik nefropati, pediatrik nefroloji, geriatride ürolojik ve nefrolojik sorunlar vb. bilimsel program içinde tartışılacak.

Ayrıca kongremizin kaçınılmazlarından olan ve renk katan sözlü sunumlar ve posterler özenle seçilmiş ve bilimsel program içinde yer almışlardır. Bilimsel ve sosyal programlarımız içinde değişik süprizlerimiz de olacaktır.

17. Ulusal Böbrek Hastalıkları Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Kongremizin hazırlanmasında, başta kongre sekreterlerimiz olmak üzere, bilimsel ve danışma kurulu üyelerimize, davetimizi kabul edip bilimsel programımıza katılan tüm konuşmacılarımıza, oturum başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Birsen Yürügen
Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireleri Derneği Başkanı


KONGRE ORGANİZASYON SEKRETARYASI
Ayazmaderesi Cad. Karadut Sk. No. 7 34394 Dikilitaş, İstanbul-Türkiye
Tel : +90 212 258 60 20 Faks : +90 212 258 60 78
E-mail : [email protected] 
Web: www.nefroloji.kongresi.info

  • Web Adresi: nefroloji.kongresi.info