Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

TOD 36. Bahar Sempozyumu

DAVET

Değerli meslektaşlarım,

Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi’nce, TOD Takvimli Ulusal Toplantıları bünyesinde her yıl düzenlenen Bahar Sempozyumlarının 36.sı, 17-19 Mayıs 2013 tarihlerinde Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesinde yapılacaktır.

Genç sayılabilecek bir yaşta aramızdan ayrılan Prof. Dr. Ahmet Hamdi Bilge anısına yapılacak Sempozyumun ana konusu ‘Oftalmolojide Olgularla Güncel Yaklaşımlar’ olup konularında yetkin meslektaşlarımız tarafından sunulacak 8 panel ve iki etkileşimli toplantı ile, oftalmolojinin her alanındaki tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili bilgilerimizi güncelleyeceğiz. Yine Sempozyum programı içinde, çok değerli ve oftalmolojinin kilometre taşları olan hocalarımızın katılım ve katkıları ile ‘Dünden Bugüne’ konulu yuvarlak masa toplantısı ile geçmişten günümüze oftalmolojik seyahat yapacağız.

Ayrıca Sempozyum süresince; Tıbbi Retina Paneli, FFA Kulubü, Oküloplastik Olgu Sunumları toplantıları ve Kontakt Lens Kursu düzenlenecektir.

Sempozyumun düzenlebilmesi ve bilimsel programının en mükemmel bir hale getirilmesi için üstün gayret ve özveriyle çalışan TOD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulundaki çok değerli çalışma arkadaşlarıma, sempozyumun bilimsel seviyesinin en üst düzeyde olması için katılıp bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan tüm meslektaşlarıma, sempozyumun en uygun koşullarda sizlere sunulmasına olanak sağlayan sponsor firmalara, organizasyonundaki çalışmalarından ötürü Figür Kongre ve Organizasyon firması yönetici ve çalışanlarına yürekten teşekkür ederim.

Baharın güzellikleriyle dolu bir İstanbul ortamında, TOD 36. Bahar Sempozyumunda görüşmek dileğiyle,

Saygılarımla,

Dr.Ercan Sağlam
TOD İstanbul Şubesi Başkanı
Şube Yönetim Kurulu Adına


SEMPOZYUM BİLİMSEL SEKRETERYASI
Dr. Bülent Gürler
Gsm: +90 (532) 794 72 22
E-posta: [email protected]

SEMPOZYUM ORGANİZASYON SEKRETERYASI

19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. Nova Baran Plaza No:4
34360 Kat:6 Şişli / İstanbul – Türkiye
E-Posta: [email protected]

  • Web Adresi: todnet.org/BaharSempozyumu2013