Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

TOD 48. Ulusal Kongresi

DAVET

Değerli Meslekdaşlarım,

Türk Oftalmoloji Derneği 48. Ulusal Oftalmoloji Kongresi güzide Şubelerimizden Erzurum-Trabzon Şubesi’nin katkıları ile 5-9 Kasım 2014 tarihleri arasında, artık evimiz haline gelen, Rixos-Sungate Otel, Kemer-Antalya’da yapılacaktır. Kongrenin hepimizin hocası, mütevazi insan merhum Prof. Dr. Zeki Sürel anısına yapılacak olması da bu seneki kongre’ye ayrı bir önem ve anlam katmaktadır.

Son gelişmelerin takip edilerek en güncel bilgilere ulaşmanın çok kolaylaştığı bu iletişim çağında bile Ulusal Kongreler önemini hala korumakta, ülkemizde Mezuniyet Sonrası Eğitim’den neredeyse tek sorumlu kuruluş olan Derneğimize de bu amacı için bir fırsat yaratmaktadır.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda kongremizde Uluslar arası konuklar, hepsi birbirinden tecrübeli hocalarımız ve meslekdaşlarımız çeşitli konferanslar,paneller, sempozyumlar,uzmanına danış ve endüstri oturumları, canlı cerrahiler ve kurslar ile engin tecrübelerini bizlerle paylaşacaktır.Çeşitli kliniklerimizden yapılacak olan serbest bildiri ve posterler de kongremize ayrı bir çeşni katacaktır.

Yoğun bir katılımlarını beklediğimiz endüstri temsilcileri de Oftalmoloji’de ki en modern ürünlerini en son bilimsel gelişmelerin ışığı altında sergileyerek sizlerin beğenisine sunacaktır.

Sadece bilimsel değil sosyal yönden de meslekdaşlarımızın kaynaşmasına, hasret gidermesine ve oturum aralarında bile çeşitli konularda değerli fikirlerini değiş-tokuş etmelerine fırsat sağlayacak Ulusal Kongre’mize sizleri davet etmekten büyük mutluluk duymaktayım.

48.Ulusal Oftalmoloji Kongresi’nde görüşmek dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunarım.

Prof. Dr. Bora Eldem
TOD Genel Başkanı,
TOD MYK Adına       


Değerli Meslektaşlarım,

Bu yıl Erzurum-Trabzon Şubemizin katkıları ile düzenlenecek, Türk Oftalmoloji Derneği’nin en önemli ve geniş kapsamlı toplantısı olan “48. Ulusal Oftalmoloji Kongresi’ne sizleri davet etmekten büyük onur ve mutluluk duymaktayım.

Kemer Rixos Sungate Kongre merkezinde, 5 – 9 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak olan kongremiz; geçen yıl kaybettiğimiz, göz camiasına değerli hizmet ve katkılarda bulunan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden sayın Prof. Dr. Zeki SÜREL anısına düzenlenecektir.
Artık uluslararası toplantılarda gördüğümüz formatta organize edilen ulusal kongremiz süresince yerli ve yabancı bilim insanlarının katılımıyla konferanslar, paneller, kurslar, interaktif ve canlı cerrahi toplantıları düzenlenecek, sözlü ve poster şeklinde sunumlar yapılacaktır. Bu aktivitelerde temel bilgilerin gözden geçirilmesi yanı sıra, yeni gelişmelerin sizlerle paylaşılarak oftalmoloji camiamızın her zaman yüksek olan bilimsel seviyesine bir miktar daha katkı yapabilmek ve güncel tutulmasını sağlamak en büyük amacımızdır.

Ayrıca artık kongrelerde evimiz gibi olan Rixos Sungate Otel ve Kongre merkezinde belki de uzun süre düzenlenmeyecek olan ulusal kongreye katılarak eski anıların tazelendiği, dostlukların pekiştirildiği, yeni dostlukların oluşturulduğu, sorunların tartışılarak çözüm yollarının bulunduğu, her şeyden önemlisi büyük bir camianın, oftalmoloji camiasının bir parçası olduğumuzu hissederek; bilimsel yenilenme yanında, güçlü bir sosyal aktivite programı ile stres atıp, dinlenerek yeni bir yıla başlamanızı sağlamak için büyük gayret içinde olacağız.

Yurt içerisinden veya yurt dışından katılan tüm hekimlerimizle, hemşirelerimiz ve sağlık personellerimizle, endüstri katılımcılarıyla birlikte olmak dileğiyle tüm oftalmoloji camiasını, düzenleyeceğimiz TOD 48. Ulusal Kongremize davet eder, çalışmalarınızda başarılar diler, saygılar sunarım.

Prof. Dr. İbrahim KOÇER
Şube Başkanı
TOD UKOK 2. Başkanı
TOD Erzurum-Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu adına



Türk Oftalmoloji Derneği

Millet Caddesi Gülşen Ap. 21/9 Aksaray (Yusufpaşa) - İstanbul
Tel: (+90 212) 632 99 98 Faks: (+90 212) 529 78 30 Cep: (+90) 536 656 87 26
E-Posta: [email protected]
www.todnet.org

Kongre Organizasyon Sekreterliği


Mecidiye Mahallesi, Muallim Naci Caddesi, No: 25/A, 34347, Ortaköy, İstanbul
Tel: 0 212 282 92 32
Faks: 0 212 268 18 41
E-posta: [email protected]
www.globalturizm.com.tr

  • Web Adresi: todnet.org/kongre2014