Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

58. Türkiye Milli Pediatri Kongresi

Davet

Değerli Meslektaşlarımız,

22 - 26 Ekim 2014 tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirmeyi planladığımız 58. Türkiye Milli Pediatri Kongresine sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Kongre süresince çocuk sağlığıyla ilgili temel konu ve sorunların ele alındığı konferans ve panellere, "Uzmanına Danışalım" oturumlarına, ayrıca sözel ve poster sunumlarına yer verilecektir. Konularında uzman değerli hocalarımızın katkılarıyla çocuk sağlığı alanındaki güncel bilgileri paylaşma ve tartışma fırsatı bulacağımız kongremizin sizlerin de katılımıyla daha da verimli ve yararlı olacağına inanıyoruz.

Bu yıl ayrıca kongremiz çerçevesinde 35.UMEMPS ve 14. Türk Dünyası Kongreleri düzenlenmektedir. 35.UMEMPS kongresi çerçevesinde kongremize katılacak ülkeler Fas, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Lübnan, Filistin, Suriye, Irak, Ürdün, İran, Kıbrıs, Yunanistan, Fransa, İtalya, İspanya, Slovenya, Bosna Hersek, Makedonya, Romanya, Arnavutluk, Hırvatistan; Türk Dünyası Kongresi için katılım sağlayacak ülkeler ise Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Tacikistan, Nahcivan, Türkmenistan ve Afganistan olup geniş bir coğrafi bölgeden renkli bir misafir yelpazemizin olacağını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Türkiye Milli Pediatri Derneğinin öncülüğünde yürüttüğümüz bu etkinliklerle, ülkemizin bilimsel kazanım ve deneyimleri uluslararası alandaki meslektaşlarımız ve bilim insanları ile paylaşılmakta, ayrıca bölgesel olarak ortak çalışmalar, uygulamalar ve eğitim etkinliklerine zemin hazırlamaktadır. Bu uluslararası ve bölgesel etkinliklerin ülkemize, kongremize ve pediatri camiamıza büyük zenginlik kattığı inancındayız.

Bilimsel paylaşımın yanı sıra kongremizin gerçekleşeceği, ülkemizin tarihi ve doğal güzellikleriyle vazgeçilmez bölgelerinin başında yer alan Antalya’da sosyal programın da etkin olacağına inanıyor ve unutulmayacak anlar geçireceğinizi ümit ediyoruz.

En içten sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Enver Hasanoğlu
Türkiye Milli Pediatri Derneği
Genel Sekreteri
Prof. Dr. Feyza Darendeliler
Türkiye Milli Pediatri Derneği
Başkanı

KONGRE DÜZENLEME KURULU

TÜRKİYE MİLLİ PEDİATRİ DERNEĞİ
Cinnah Cad. No: 35/6 Çankaya - ANKARA
Tel : 0312 438 19 34 (pbx)
Faks : 0312 438 19 35
Web : www.millipediatri.org.tr

 

KONGRE BİLİMSEL SEKRETERYASI

Prof. Dr. Aysun Bideci
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D.
   
Tel : 0312 202 60 48
Gsm : 0542 316 78 54
Faks : 0312 213 36 43
E-posta [email protected]

 

KONGRE ORGANİZATÖRÜ

Atatürk Mah. Girne Caddesi Şengül Sokak
Keskin İş Merkezi No:23 34758
Ataşehir / Kadıköy - İSTANBUL
Tel : 0216 580 90 00 pbx
Faks : 0216 580 90 90
E-posta [email protected]
Web www.symcon.com.tr

 

  • Web Adresi: millipediatri2014.kongresi.info