Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

TOD 6. Esat Işık Uygulamalı Optik, Refraksiyon ve Az Görme Rehabilitasyonu Kursu

DAVET

Sayın Meslektaşlarımız,

Türk Oftalmoloji Derneği (TOD) Optik, Refraksiyon ve Az Görme Rehabilitasyonu (ORR) Birimi’nin düzenleyeceği TOD 6. Esat Işık Uygulamalı Optik, Refraksiyon ve Az Görme Rehabilitasyonu Kursu’na sizleri davet etmekten onur duyuyorum.

Bugüne kadar yapılmış olan kurslara gösterilmiş yoğun ilgi ve olumlu tepkiler nedeniyle Genel Merkezimizin de destekleriyle bu kursları yılda iki kez düzenlemeye devam ediyoruz.

TOD Birim Bilimsel Etkinliği kapsamında altıncısı yapılacak bu uygulamalı kurs 05 – 06 Nisan 2014 tarihlerinde, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları AD. ev sahipliğinde İzmir Bornova’da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gerçekleştirilecektir.

İlk gün verilecek teorik bilgilerin ışığında ikinci gün altışar kişilik gruplar halinde uygulamalı kurslar yapılacaktır.

Ücretsiz yapılacak bu kursta, gözlük muayenesinin incelikleri, gözlük camlarının özellikleri ve az görme rehabilitasyonu ile ilgili bilgiler, konularında yetkin 13 eğitmen tarafından sizlere aktarılacaktır.

Birebir eğitim verilecek uygulamalı kurslar sayı kısıtlaması gerektirdiğinden, uygulamalı kurs katılımı 48 kursiyer ile sınırlandırılmıştır. Birinci gün verilecek teorik kurslara katılım sınırlaması yoktur. İlk başvuranların katılabileceği kursa kayıt olmak için lütfen acele ediniz.

Kursların düzenlenmesinde önayak olan Dr. Mete Soytürk’e, kurs programımızın oluşturulmasında emeği geçen birim sekreterimiz Dr. Ayşen Topalkara’ya, ev sahipliği yapan birim aktif üyelerimizden Dr. Sait Eğrilmez’e ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Cezmi Akkın ile yönetimine teşekkür ederim.

Stant açarak toplantımızı zenginleştiren tüm firmalara teşekkür ederim.

Tüm meslektaşlarımızı kursa davet eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Dr. Alp Alaluf
TOD ORR Birim Başkanı


TOD İzmir Şubesi Ofis Sekreteri
Semra Evirgen
Adres : 1421 Sk. No:63 Karagülle Apt. Kat3 D:9 Alsancak /İZMİR
Tel :0232 / 4647696
Gsm : 0507 / 6075677
Faks : 0232 / 4647698
E-posta : [email protected]

 

Flap Tour Ferhat Taşdemir
Adres : 441. Cadde No:1, Birlik, 06610 Çankaya - Ankara
Tel : +90 (312) 454 00 00
Faks : +90 (312) 454 00 01
Mail [email protected]

 

 

  • Web Adresi: todnet.org/orr2014