Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

Cinsellik ve Cinsel Tedaviler X. Ulusal Kongresi

Davet

Değerli Meslektaşlarımız,

Bu yıl onuncusunu düzenleyeceğimiz Cinsellik ve Cinsel Tedaviler Ulusal Kongresi  “Cinsel Yaşam ve Tedavilerin Geleceği” teması ile 28 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilecektir. Derneğimizin kurulduğu 1998 yılından bu yana yapılan cinsel yaşam ve cinsel tedaviler alanında gelenekselleşmiş bilim buluşmalarının devamı niteliğindeki bu kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği, cinsel tedaviler alanında yaygın eğitim ve bilimsel faaliyetleri dışında toplumsal ve mesleki sorumluluk bilinci ile birçok meslek kuruluşu ve sivil toplum örgütünün katkısı ile ulusal ve uluslararası düzeyde iki yılda bir kongre düzenlemektedir. Cinsel işlev bozukluklarının, cinselliğin ve cinsel tedavilerin günümüz ve gelecekte nasıl olacağı ve yapılanacağının ele alınacağı, son bilimsel gelişmelerin tartışılacağı bu kongrenin, cinsellik alanında hizmet veren değişik disiplinlerden profesyonellerin kendilerini daha yetkin hissetmelerini sağlayacak bilgi ve becerileri kazandırmakta önemli bir katkısı olmasını umuyoruz.

Bu amaçla kongremizde çeşitli panellerin yanı sıra, çalışma grupları, kurslar, ikili tartışma, uzmanla buluşma, ileri klinik değerlendirmelerin olacağı dirençli olgular ve “Siz olsanız ne yapardınız ?” gibi daha etkileşimsel etkinlikler planlanmıştır.

Konuya ilgi duyan, değişik disiplinlerden profesyonelleri kongremizde görmek, tanımak istiyor ve kongrenin bilimsel başarısının katılımcılarla birlikte artacağına inanıyor, katılım ve katkılarınızı bekliyoruz.

Kongre Düzenleme Kurulu




Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği
Büyükdere Cad. Gümülcineli Ap. No:16 K.5 D.10 Şişli / İSTANBUL

Telefon 0212 219 59 54 / 0212 296 56 82
 Faks 0212 296 56 72
Mobil  0535 309 40 17
E-posta  [email protected]
Web www.cetad.org.tr



Bilimsel yazışmalar için Dr. Ejder Akgün Yıldırım ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
E-mail : [email protected]

Organizasyon Sekretaryası



K2 Kongre ve Etkinlik Hizmetleri
Koşuyolu Mh. Ali Nazime Sk. No:45 Koşuyolu Kadıköy 34718 İstanbul


Tel 0216 428 95 51 (pbx)
Faks 0216 428 95 91
E-posta [email protected]
Web www.k2-events.com

 

  • Web Adresi: cetadkongre2014.org