Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

12. Eğitim ve Teknoloji Semineri

DAVET

Anahtarcı & Çilingirler 12. Eğitim ve Teknoloji Seminerin de Buluşacak... Anahtarcı ve Çilingirler için yapılan tek organizasyon.

Anahtarcı, Çilingir meslektaşlarımız ve sektörümüzü bir araya getirmek amacıyla 2001 yılında başlattığımız yurt içi ve yurt dışındaki meslektaşlarımız ile gerek ortaklaşa, gerekse iş birliği içerisinde organize ettiğimiz Eğitim ve Teknoloji Semineri serimize, sektörden ve meslektaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler ışığında devam etmekteyiz.

Meslektaşlarımızın yurt içi ve yurt dışı güncel gelişmelerden haberdar olabilmesi, meslektaşlarımızı ve sektörümüzü bir araya getirmek, meslekteki yenilikleri tanıtmak ve yeni teknolojileri kullanmayı kolaylaştıracak bilgileri paylaşmak amacıyla gerçekleştireceğimiz organizasyonumuz, 6-7-8 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Kapı, Kasa ve Otomobil Kilitleri, Elektronik Kilitler, Emniyet ve Güvenlik Sistemleri, Immobilizer Sistemler, Maymuncuklar ve Aksesuarlar katılımcı profilini oluşturmaktadır.

Organizasyonumuz, her zaman olduğu gibi Türkiye ve yurtdışından gelecek Anahtarcı ve Çilingir mesleği ile ilgili ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

Sizleride sektörel buluşmamızda aramızda görmekte mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Gülseren BEKÇİ


EĞİTİM TEKNOLOJİ SEMİNERİ

Cemil Topuzlu Cad. Işıl Apt. No:64/7 Çiftehavuzlar 34728 Kadıköy-İstanbul / TÜRKİYE
Tel: +90 216 360 5933 - Fax: +90 216 360 7551

Evren EKEN
Proje Sorumlusu
+90 542 208 2738
[email protected] - www.etixtravel.com - www.anahtarcilarsemineri.com

Gülseren BEKÇİ
Proje Sorumlusu
+90 532 732 5570 
[email protected] - www.etixtravel.com- www.anahtarcilarsemineri.com

  • Web Adresi: anahtarcilarsemineri.com