Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

5. İstanbul Dahiliye Klinikleri Buluşması

DAVET

Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri “Beşinci İstanbul Dahiliye Klinikleri Buluşması”na davet etmekten mutluluk duymaktayım.

Beş yıldır toplantımıza meslektaşlarımızın gösterdiği ilginin giderek artmış olması bizi toplantılarımızın geleceği ile ilgili daha da umutlandırmıştır. Şimdiye kadar 2 günlük olarak gerçekleştirdiğimiz İstanbul Dahiliye Klinikleri Buluşması, bu yıl sizlerden gelen talep ve önerilerle 3 gün olarak planlanmıştır.

Amacımız çok geniş bir alana hitap eden ve hızla değişen iç hastalıkları konularını her yıl belirli bir sıralama içerisinde toplantı gündemine alarak dahiliyeci arkadaşlarımızın bilgilerini güncellemeyi sağlamaktır. Toplantılarımızda konunun uzmanı hocalarımız kendi deneyimlerini literatür bilgileri ile birlikte aktararak sizlerin pratiğinizde karşılaştığınız sorunlara ve olgulara çözüm önerileri getirecektir.

Yoğun çalışma temposu içerisinde kurulması zor olan kişiler arası ve kurumlar arası iletişimin sağlanması da bu toplantıların hedeflerinden biridir.

Bilimsel kurulumuzdaki değerli arkadaşlarımızın katkıları ve panel koordinatörlerimizin özverili gayretleri ile bu yıl da meslektaşlarımızın memnun kalacağı bir toplantı programı hazırlandığına inanıyorum.

Bu toplantılar Güncel Tıp Derneği şemsiyesi altında yapılmaktadır. Ancak burada gerçek ev sahibi, bilimsel kurulumuzun tümüdür. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Sevgi ve saygılarımla,

Prof. Dr. Aytekin Oğuz
Güncel Tıp Derneği Başkanı


ORGANİZASYON SEKRETERYASI 

Pia Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri
Merkez Mah. Reha Yurdakul Sok. No:17 D:3
Şişli - İstanbul
Telefon : 0 212 296 05 23
Telefon : 0 533 723 82 92
Faks : 0 212 296 05 24
E-posta [email protected]

 

  • Web Adresi: idk2015.org