Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

4. Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Zirvesi

DAVET

Değerli meslektaşlarımız,

Türk Kardiyoloji ve Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Dernekleri olarak, temel hedeflerimizden biri olan üyelerimizin bilimsel bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmaya yönelik faaliyetlerde iş birliği içinde olma ve kalp takımı olarak hareket etme kararlılığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bu amaçla her iki branşın resmi mesleki örgütleri olarak gelenekselleştirdiğimiz ortak bilimsel platformun dördüncüsünü 6 - 8 Mart 2015 tarihlerinde Kıbrıs, Acapulco Otel’de gerçekleştireceğiz.

Bu toplantının amacı kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi camialarını oluşturan değerli meslektaşlarımızın birbirini daha iyi anlayabilmesi ve bilimsel tecrübelerini paylaşması yanında, cerrah ve kardiyologları ortak akıl oluşturacakları bilimsel bir zirvede buluşturmaktır.

Sempozyum, karşıt görüş ve kurslardan oluşan bilimsel programımızda ayrıca pratik hayatta karşılaşılan ilginç, eğitici olguların yer alacağı olgu bildirileri oturumları da yer alacaktır. Bu bağlamda göndereceğiniz olgular bilimsel programımızın zenginleşmesinde önemli katkıda bulunacaktır.

6 – 8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirecek olduğumuz Kardiyoloji – Kalp ve Damar Cerrahisi Zirvesi’nde buluşmak üzere..

Prof. Dr. Lale Tokgözoğlu
Türk Kardiyoloji Derneği Başkanı

Prof. Dr. Ali Gürbüz
Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Başkanı

  • Web Adresi: tkdczirve2015.tkdcd.org