Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

4. Ulusal Psoriasis Sempozyumu

Sayın Meslektaşlarımız,

Sizleri PSORİASİS DERNEĞİ tarafından 16 – 19 Nisan tarihleri arasında Titanic Deluxe Bodrum Hotel’ de düzenlenecek olan 4. Ulusal Psoriasis Sempozyumu’na davet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu sempozyum Türkiye’ de üniversite ve eğitim hastaneleri yanında devlet hastaneleri ve özel kuruluşlarda pratik dermatoloji yapan meslektaşlarımızın Psoriasis ve tedavisi konusunda bilgilerini güncellemek ve geliştirmek amacıyla düzenlenmektedir. Sempozyumda bu kronik, inflamatuvar ve sistemik hastalık tüm yönleriyle konularında deneyimli ulusal ve uluslararası konuşmacılar tarafından katılımcılara aktarılacak, aktif oturumlar düzenlenecek, deneyimlerin geliştirilmesi ve paylaşılması sağlanacaktır. Psoriasis konusunda bilim dünyasındaki yenilik ve gelişmeleri paylaşmak amacıyla çıktığımız bu yolda, meslektaşlarımızın giderek artan talep ve ilgileri ile karşılaşmış olmak en büyük motivasyon kaynağımız olmaktadır.

Düzenleme kurulumuz yine büyük bir özenle bilimsel programımızı hazırlamaktadır. Güncel konular ve konunun uzmanı konuşmacılarla değerli katılımcılarımıza bir bilimsel ziyafet sunabilmek ana hedefimizdir.

Sempozyuma psoriasis konusunda serbest bildiri ile katılacak 10 genç araştırıcıya simpozyuma tüm katılım desteği sağlanacak ve ayrıca serbest bildiri ve poster ödülleri verilecektir.

Bodrum’un keyifli atmosferinde 16-19 Nisan 2020 tarihlerinde bir araya gelmek ümidiyle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Psoriasis Derneği

Sempozyum Düzenleme Kurulu

  • Web Adresi: psoriasis2020.org