Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

1. Uluslararası KKTC Obstetrik ve Jinekoloji Kongresi

Sevgili Meslektaşlarım,

Sizleri KKTC'nin yerel üniversite ve hekimleri tarafından ilk olarak düzenlenecek olan 1. Uluslararası KKTC Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi'ne davet etmekten büyük bir onur duyuyorum. Adamızda tıp fakültesi ve hastanesii bulunan iki üniversitenin, Girne Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi'nin işbirliğiyle ve Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği'nin katkılarıyla düzenlenecek olan bu kongreye hepinizin katılımlarını bekliyoruz.

Kıbrıs'da ve Türkiye'de bulunan bütün kadın doğum derneklerimizden, üniversite ve eğitim hastanelerimizden, ayrım yapılmaksızın, konusunun uzmanı konuşmacıların yanısıra dünyanın pekçok ülkesinden eksperlerin davetli konuşmacı olarak yer alacağı kongremiz, Kuzey Kıbrıs'ımızın en canlı ve en güzel köşelerinden biri olan Girne'de yapılacak.

Yeşil adamızın en güzel döneminde, eylül ayı başında, üst düzey bir bilimsel içeriğin yanısıra, doyurucu bir sosyal program da sizleri bekliyor. Hem bilimsel gelişim, hem de yeni bir akademik yıla başlangıç öncesinde "reşarj olmak" için hepinizi kongremizde aramızda görmek istiyoruz,

Sevgi ve dostlukla...


Dr. Müfit C. YENEN
Kongre Başkanı

  • Web Adresi: kktcobstetrikjinekoloji.org