Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

Çocuk Gögüs Hastalıkları 5. Kongresi

Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri 30 Eylül – 02 Ekim 2020 tarihleri arasında Marriott Hotel, Şişli - İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Çocuk Göğüs Hastalıkları 5. Kongresi’ne davet etmekten kıvanç ve mutluluk duyuyoruz.

Çocuk Göğüs Hastalıklarının ilgi alanına giren konular, çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ilgilenen hekimlerin günlük mesleki uygulamalarında önemli yer tutmaktadır.

Daha önceki yüksek katılımlı kongrelerimizde olduğu gibi 5. Kongremizde de, Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzman ve yan dal asistanlarının yanı sıra, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları ve aile hekimlerinin de bilgi ve becerilerini arttırabileceği zengin içerikli bir bilimsel program hazırlıyoruz. Kongremize ülkemizdeki hemen hemen tüm çocuk göğüs uzmanı öğretim üyeleri katılmakta ve bilimsel katkı sağlamaktadır. Daha önceki kongrelerimizde olduğu gibi, bilim çevrelerinde bilinirliği yüksek, konularında derinleşmiş yabancı konuşmacılarımız da olacak.

Kongre bilimsel programımızı hazırlarken, değerli meslektaşlarımızın talep ve önerileri bizlere çok yardımcı oluyor. 2020 kongremizde de sık karşılaştığımız sorunları konuştuğumuz, yeni gelişmeleri gözden geçirdiğimiz ve uygulamalarımızı güncellemeye yardımcı kurslar, konferanslar ve panellerin yanı sıra, sizlerden gelen çalışmaları tartışma olanağı bulacağımız sözel ve poster oturumları planladık. Diğer yandan, yan dal uzmanlık eğitimine katkıda bulunmayı hedefleyen ve bilim dalımız ile ilgili ülkemizdeki önemli sorunları ulusal ve uluslararası bilim insanları ile tartışma imkanı bulabileceğiniz ortam da oluşturmayı hedefledik.

Siz değerli meslektaşlarımızı Çocuk Göğüs Hastalıkları 5. Kongresi’nde aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.
Sevgi ve saygılarımızla,


Prof. Dr. Sedat Öktem
Kongre Sekreteri

Prof. Dr. Zeynep Seda Uyan
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Fazilet Karakoç
Çocuk Göğüs Hastalıkları
Derneği Başkanı

  • Web Adresi: 2020cocukgogus.org