Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

21. Ulusal Nefroloji Hipertansiyon Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi

DAVET

Değerli Meslektaşlarım,

Türk Nefroloji Derneği (TND)’nin 21. Ulusal Nefroloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi 10-14 Eylül 2004 tarihlerinde Antalya’da Pine Beach Hotel Kongre Merkezi’nde yapılacaktır.

Kongre programında ISN - COMGAN ile ortak bir “Hemodiyaliz toplantısı” ve “Glomerüler hastalıklarda güncel tedaviler sempozyumu”, ISPD ile ortak “Periton Diyalizinde İlerlemeler” konulu bir toplantı ve ISN-COMGAN ile ortak bir kliniko-patolojik konferans yer alacaktır.

TND tarafından düzenlenen “2. Hipertansiyon Kursu” ve “1. Beslenme Kursu” Kongre öncesi tek günlük kurslar olarak “2. Deneysel Nefroloji Kursu” ise Kongre sırasında gerçekleştirileceklerdir.

Önceki kongrelerde olduğu gibi bu kongreye de konuşmacı olarak değerli Türk bilim insanlarının yanı sıra ISN-COMGAN, ERA-EDTA, EKRA ve ISPD’nin de sponsorluklarıyla birçok seçkin yabancı bilim adamının katılımı kesinleşmiştir.

Bu kongrenin de gerek bilimsel yönü, gerek sosyal program içeriği ile her zamanki gibi yoğun, düzeyli ve doyurucu olması için özveriyle çalışmakta olan Düzenleme Kurulu üyesi değerli arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Güzellikler beldesi Antalya’da buluşmak dileğiyle, içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

Kamil Serdengeçti
Türk Nefroloji Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

  • Web Adresi: nefroloji.kongresi.info/2004