Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

III. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi

DAVET

Değerli meslekdaşlarım,

Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen III. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi' nin 28 Kasım-2 Aralık 2007 tarihleri arasında Sungate Port Royal Otel'inde Antalya'da düzenleneceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Her yıl düzenlediğimiz kongremizle ilgili ''onur duyduğumuz övgülerinizi'' bu yıl da hak edebilmek için çok çalıştığımızı, III. Kardiyoloji & Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi' nde de açılıştan başlayarak keyifli ve yüksek bilimsel düzeyli bir program sunma amacında olduğumuzu sevinçle belirtmek istiyoruz. Merakla beklenen yenilikler dolu programımızı 2007 yılının başında www.tksv.org adresimizde ve ayrıca size ayrı ayrı özel mesajlarla duyuracağız.

Şimdiden III.Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi Programının iki büyük yeniliğini vurgulamak istiyorum: ISCP 2007 Kongresi (International Society of Cardiovascular Pharmacotherapy) ve ISMICS 2007 Winterworkshop'ı (International Society for Minimally Invasive Cardiothoracic Surgery) Türkiye'de 2007 kongremizin içinde gerçekleşecek. Böylece III. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresine kayıt yaptıran bir meslekdaşımıza bu iki çok önemli uluslararası kongreyi de izleme olanağını sağlamış olacağız.

International Society of Cardiovascular Pharmacotherapy (ISCP) 2007 yıllık kongresi bilimsel programımızı kardiyolog meslekdaşlarımız kadar, iç hastalıkları uzmanları ve ilaç bilimiyle uğraşan farmakolog ve eczacılar açısından da ilgi odağı haline getireceğine inanıyorum. ISCP' nin konularında uzman konuşmacıları, kardiyovasküler ilaç tedavisi konusundaki gelişmeleri 3 gün süreyle bir salonda sunacaklar.

Bilimsel programımıza, Kardiyovasküler Cerrahi uzmanı meslekdaşlarımıza hizmet için eklediğimiz International Society for Minimally Invasive Cardiothoracic Surgery (ISMICS)' in winter workshop'ı Türkiye'de ve bölgemizde ilk kez gerçekleşecek. Kardiyovasküler ve torasik alandaki minimal invaziv cerrahi girişimlerin uluslararası derneği olan ISMICS, Dünya'nın bu kesiminde yer alan ülkelerdeki meslekdaşlarımızın yakınlarına gelerek yeni teknolojik gelişmeleri sunabilmek amacıyla 2007 Winterworkshop' larını kongremiz içinde gerçekleştirmektedir. Önceki kongrelerimizde de tanık olduğunuz gibi, konusunda uzman ve dünyaca ünlü meslekdaşlarımızı konuşmacı olarak aramızda artan bir oranda görebileceksiniz. Ama 2007 kongremizde, belki bundan daha önemli olarak çeşitli ülkelerden katılımcı olarak kongremize gelecek yabancı kardiyolog ve kardiyovasküler cerrahi uzmanı meslekdaşlarımızla Akdeniz ortamında önemli dostluklar ve bilimsel işbirliği olanakları bulacağınıza inanıyoruz.

Önemli ilgi odağı olan kurslarımız daha da geliştirilmiş olarak yine konularında dünya çapında ün yapmış kişilerce düzenlenecek.

Yine Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahi alanında uluslararası dergilerde yayınlanacak sözlü sunum ve posterler için meslekdaşlarımızın bildirilerini bekliyoruz. En iyi bildiri özeti yarışmamız geçen yıllarda olduğu gibi artan para ödülleriyle sürecek. GENÇ ve DİNAMİK meslekdaşlarımızın kongremiz için bildiri özeti gönderme hazırlıklarına şimdiden başladıklarından eminim.

2007 Sonbaharında Antalya'da iki önemli uluslarası kongreyle birlikte yeralacak III. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongremizde sizleri ağırlamaktan onur duyacağız.

Saygılarımla
Prof. Dr. Öztekin Oto, FESC, FACC
Kongre Başkanı



PROF. DR. ÖZTEKİN OTO
Şair Eşref Bulvarı 1402 Sok. No: 60/2 Özbaş Apt.
Kat:1 D: 2 Alsancak - İZMİR
Tel: 0 232 464 19 63 Faks: 0 232 464 24 70
E-mail: [email protected]
[email protected]


Ayazmaderesi Cad. Karadut Sok. No:7
34394 Dikilitaş - İSTANBUL
Tel: 0 212 258 60 20 pbx Faks: 0 212 258 60 78
E-mail: [email protected]

  • Web Adresi: yenilikler2007.org