Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

9. Ulusal Hepatoloji Kongresi

DAVET

Sevgili Hepatoloji Dostları,

2013 yılı Mayıs ayı sonunda 9. Ulusal Hepatoloji Kongresini yapmak üzere Organizasyon Komitesindeki arkadaşlarım, Kurs direktörlerimiz ve TKAD Yönetim Kurulu olarak yola çıkmış bulunuyoruz. Umuyoruz ki size layık, bilimsel olarak yeterli ve düzeyli bir kongre yapmayı başarırız. Tabii ki bunda sizin çok değerli katkılarınız ve son dönemde yaptığınız çalışmalarınızı kongremizde sunmak üzere göndermeniz olmazsa olmaz gereksinimlerimizdir.

9. Ulusal Hepatoloji Kongresi’ ni 28 Mayıs (kayıt günü)- 1 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’ nde yapmayı kararlaştırdık. Oldukça modern yapılmış bir kongre merkezi olan İstanbul Kongre Merkezi’ nin kongremizde planladığımız katılımcı sayısını karşılamasının yanında şehrin merkezinde yer alması ve merkezi otellere yürüyüş mesafesinde olması da kararımızı vermemizde etkili olmuştur. Kongremizde bu yıl uzmanlık sonrası kursu “Sirozun Umuda Yolculuğu” başlığı altında sirozun fibrozisden kompanze siroza, ondan da dekompanzasyona kadar olan yolculuğunda önemli kilometre taşlarını tartışmayı uygun bulduk. Bu kursumuza yurt dışından konularında çok değerli ve söz sahibi yabancı konuşmacılar ve tabii ki Türkiye’den çok değerli konuşmacılar üst düzeyde konuşmaları ile renk katacaklardır. Önceki yılarda olduğu gibi bu yıl da kongremizde, bilimsel çıtayı daha da yükseltmek ve kongremize uluslararası katılımı arttırmak amacı ile yabancı ve yerli bir çok değerli konuşmacı yer alacaklardır. Önceki yıllarda olduğu gibi sabah toplantıları, konunun uzmanları ile öğlen yemekleri ve konferanslar ile tam bir bilimsel şölen yaşamak ve yaşatmak niyetindeyiz. Tabii ki gündüz yoğun bilimsel toplantıların ardından İstanbul ilkyazının akşam serinliğinde, açık havada eğlenceli programlarımız da günün yorgunluğunu atmamıza yardımcı olacaktır.

Sonuç olarak; Sevgili hocalarım ve arkadaşlarım, 28 Mayıs-1 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenleyeceğimiz 9.Ulusal Hepatoloji Kongremize Düzenleme Komitesi adına hepinizi davet eder, bilimsel çalışmalarınızı ve katkılarınızı kongremizde görmeyi arzu ederiz.

Sevgi ve Saygılarım ile,
Prof. Dr. Osman Cavit ÖZDOĞAN
9. Ulusal Hepatoloji Kongresi Düzenleme Kurulu Adına Kongre Başkanı

Prof. Dr. Yılmaz ÇAKALOĞLU
Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği Başkanı


Meclis-i Mebusan Cad. Koçarslan İş Hanı No.71/9 Kat 6
pk.34427 Fındıklı/İstanbul
Tel: 0212 244 30 71
Fax: 0212 244 23 05
Email:[email protected]

Mecidye Mahallesi, Muallim Naci Caddesi, Katmer Sokak, No: 2,
34347, Ortaköy, İstanbul
Tel: 0212 282 92 32
Fax: 0212 268 18 41
Email: [email protected]
www.globalturizm.com.tr

  • Web Adresi: ulusalhepatoloji2013.org