Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

Ankakon 3. Ankara Aile Hekimleri Kongresi

DAVET

Değerli meslektaşlarım,

Ülkemizde 2005 yılında Düzce’de başlayan Aile Hekimliği uygulamasının 9. yılı içerisindeyiz. Geçen bu sürede hem Aile Hekimliği, hem de tüm sağlık sistemini ilgilendiren pek çok değişiklikler, düzenlemeler oldu. Biz aile hekimleri olarak genelde sağlık politikalarının odak noktasında olduk. Aile Hekimliği akademisyenleri ve sahada çalışan tüm aile hekimleri olarak bizim odak noktamız ve ortak hedefimiz ise birinci basamak sağlık hizmetlerini hep daha iyi bir noktaya taşımaktı. Bu amaçla bilgilerimizi tazelemek, bilimsel gelişmeleri takip edebilmek, yeni bir şeyler öğrenebilmek için 2. Aşama Uyum Eğitimlerinde, çeşitli ulusal ve uluslar arası toplantılarda, kurslarda, kongrelerde hep bir aradaydık.

Şimdi de artık geleneksel olarak nitelendirebileceğimiz Ankara Aile Hekimliği Kongresi’ne siz değerli meslektaşlarımızı davet etmekten mutluluk duymaktayız. Bu yıl da yine hem birinci basamakta sık karşılaştığımız sağlık sorunlarının tanı, tedavi ve takipleriyle ilgili hem de, danışmanlık hizmeti verebileceğimiz konularla ilgili çok değerli bilgileri, konularının uzmanlarından dinleme şansımız olacak. Tabi ki bu toplantıların en önemli kazanımlarından biri olan meslektaşlarımızın birinci basamakta yaptıkları çalışmaları hep beraber tartışma imkanı bulabileceğiz, klinik uygulamalarımızı da birbirimizle paylaşacağız.

Tüm bunların yanında baharın bu ilk günlerinde eski dostlarla hasret giderirken, ailemizin yeni fertlerine de hoş geldin deme fırsatını yakalamış olacağız.

5-6 Nisan 2014’de Ankara’da buluşmak dileğiyle...

Kongre Eş Başkanları:

Doç. Dr. Mehmet UğurluDr. H. Alper Aslan
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ankara Aile Hekimleri Derneği
Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı 2. Başkanı


Kongre Sekreterleri

Doç. Dr. Yusuf Üstü (Yıldırım Beyazıt Üniversitesi)
E-posta: [email protected]

Dr. Ebru Candar (ANKAHED)
E-posta: [email protected]


Organizasyon Sekreteryası

Meeting, Incentives, Congress, Events
 
Cumhuriyet cad. no:181-A, Harbiye / İstanbul
Yetkili : Serdar Söyler
Tel : 0(212) 296 71 11 (4015)
Fax : 0(212) 291 32 17
Mobil : 0 533 607 26 27
E-Posta : [email protected]

 

  • Web Adresi: ankakon.org