Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

10. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi

Kongreye Davet

 
Değerli Meslektaşlarım,

10. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi’nin (KKVC) 13 -16 Mart 2014 tarihinde Antalya’da Kaya Palazzo Kongre Merkezi'nde yapılacağını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Geçen yıllardaki gibi KKVC’ de Yenilikler Kongresi ulusal ve uluslararası kateter laboratuarları ve ameliyathanelerden yapılacak canlı yayınlar ve interakitf sunumlarla yeniliklerle dolu bir bilimsel programla karşınızda olacak.

Bu sene bir ilk olarak sizlere Prof. Paul Sergeant, Prof. Pieter Kappetein  ve  Prof. Jose Pomar’ın katkıları ile  Prof. John Pepper, Prof. Marko Turina tarafından organize edilen EACTS GÜNÜ’nün Yenilikler Kongresi'nde düzenleneceğini duyurmaktan gurur duyuyorum.

Valve Summit programı bu yıl Prof. Jose Pomar tarafından organize edilecektir ve program kapsamında Emmanuel Lansac, Gebrine El Khoury and Joachim Schaffer tarafından Uygulamalı Aort Onarım Kursları düzenlecektir. Prof. Harald Kaemmerer tarafından organize edilmekte olan Erişkin  Konjenital Kalp Zirvesi (CHS) katılımcılar için hem ilham verici hem de yenilikçi olacaktır. Uluslararası Aritmi Forumu (IFA), Uluslararası Akdeniz Girişimsel Kardiyoloji Toplantısı (IC-Med), Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Akademisi (AVES) 10. Yenilikler Kongresi’ nin diğer uluslararası parıldayan kısımlarını oluşturacaktır.

Prof. Enrico Adornato tarafından düzenlenen Mediterranean Society of Pacing and Electrophysiology (MeSPE) 2014 toplantısı 10. KKVC' de Yenilikler Kongresi'nin Bilimsel Programını taçlandıran önemli bir yenilik olacaktır. 

Bir tam günlük ECMO Kursu, Çocuk ve Erişkin ECMO Uygulamalarında hem kardiyologlar hem kalp cerrahlarına hem de perfüzyonistlere yönelik çok önemli güncellemeler yapacaktır.

Ayrıca Kardiyak Morfoloji Kursu, İleri Ekokardiyografi Kursu, Perfüzyon Kursu ile Pulmoner Hipertansiyon Kursları, Temel Kardiyoloji ve EKG Kursu bilimsel programın diğer interaktif bölümleri olacak.

Kabul edilen tüm bildiriler isteğinize uygun olarak, "The Journal of Cardiovascular Surgery ya da American Journal of Cardiology" nin ekinde basılacak. Katılımcılar geçen yıllarda olduğu gibi bir kongreye katılmakla elde edilebilecek en yüksek 39 TTB ve 24 EBAC puanını elde edebilecekler.

Yurt dışından gelen konularında ünlü kardiyolog ve kardiyovasküler cerrahlarla doğrudan iletişim kurabileceğiniz samimi bir eğitim ortamı olan kongremizde sizleri ağırlayabilmek bize hep onur veriyor.

Saygılarımla, 
 

Prof. Dr. Öztekin OTO, FESC, FACC
Kongre Başkanı


 

10. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi
13 – 16 Mart 2014
Kaya Palazzo Kongre Merkezi / Antalya

 

Prof. Dr. Öztekin Oto, FESC, FACC
Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfı Bşkanı

Tel: 0232 464 1963
Faks: 0232 464 1970
E-mail: [email protected][email protected]
Adres: Şair Eşref Bulvarı, 1402 Sk., No: 2/2 Özbaş Apt. Alsancak – İzmir

Profesyonel Kongre Hizmetleri



E-mail: [email protected]

  • Web Adresi: yenilikler2014.org