Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

11. Ulusal Acil Tıp Kongresi

Davet

Sağlık Ordusunun Kahramanlarına,

Hayatın her saniyesinde her türlü yozlaşmanın, kargaşanın, katliamın yaşandığı kirletilmiş dünyamızda insanlık onuru adına her bireyi küçük bir alem görerek yaşamlarına katkıda bulunmak üzere her türlü fedakarlığı hiç düşünmeden yapan, bireyleri kendi yakınları gibi gören ve belki de yakınlarından daha çok onlarla hayatı paylaşan, destek olan hayata tutunmaları için sözlerle ifadesi mümkün olmayan şekilde çabalayan özel insanlar...

Sizlerle tekrar bir araya gelmek, deneyimlerimizi paylaşmak ve insanlık kalitesini daha yukarılara taşımak için çabaladığımız mükemmel bir organizasyonun haklı gurur ve heyecanı içerisindeyiz. Geçmişte olduğu gibi istikrarla gayret göstererek hep daha iyisine ulaşma çabasıyla büyüyen gelişen eğitim çalışmalarımızda 11. Ulusal Acil Tıp Kongresi’ne doğru yol alıyoruz. Ülkemizde milyonlarca hastanın başvurusuyla oluşan büyük potansiyel gücümüz en hızlı büyüyen ve hep gündemde olan acil tıp uzmanlığı yolunda kat ettiğimiz mesafe bizi bu konuda sınırlarımızı aşmaya zorladı. Bu şekilde geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz iki uluslararası kongremiz; 2. Intercontinental Emergency Medicine ve 2. International Critical Care and Emergency Medicine kongrelerini bu yıl bir arada gerçekleştirmek organizasyonlarımızın gücüne güç katmış birçok diğer branşların uzun yıllar boyunca ulaşamadığı seviyelere bizi ulaştırmıştır.

Bu organizasyonu dünyanın her bölgesinden 20’den fazla ülkenin ilgili dernekleriyle gerçekleştiriyor ve insanlık adına ortak bir dil geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Kongreler bizim için en önemli buluşma noktası olduğundan yılın önemli bir bölümünü bu hazırlıklarla geçiriyoruz. Biz geçmiş yıllar boyunca hep fedakârlık gösteren camia olduk. İstediğimiz şekilde özlük haklarımızı iyileştiremedik. Hayatını kurtarmaya çalıştığımız kimi hastaların yakınları bize şiddet uygularken biz onlara gül sunmaya çalıştık. İçinde bulunduğumuz durumu her platformda tüm yetkililere anlatmaya çalıştık. Bu çabalarımızın sonuçlarını alıncaya kadar devam ettirme azim ve kararlılığındayız. Asla vazgeçmeyeceğiz. Kongrelerimizde bu konularla ilgili olan üst düzey yetkililer bizimle olacaktır. Yıl boyunca eğitim kalitemizin artmasına yönelik çok sayıda kurs, ulusal ve uluslararası sempozyum düzenleyerek ülkemizin her bölgesine ulaşmaya gayret gösterirken bir taraftan da farklı ülkelerde ortak sempozyumlarımız devam edecektir. Bu büyük dev adımlı yolculuğumuzda her bireye, her acil tıp çalışanına ihtiyacımız var. Kongrede bu birlik beraberliği pekiştirerek herkesin sorumluluğu paylaşacağı yeni projelerle yolumuza devam edeceğiz.

Uluslararası organizasyonlarımız da ses getirmiş ve maya tutmuştur. Bu yüzden 3. Intercontinental Emergency Medicine Kongresi’ni 2016’da İspanya’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tüm dünya acil çalışanları aynı dili konuşmalıdır. Dev bir platform oluşturarak küresel acil tıp gücüne ulaşmak amacıyla başladığımız bu projeler kararlılıkla sürdürülecektir. Antalya’da 7 yıldızlı otel seviyesinde olan Rixos Sungate Otel’de gerçekleştireceğimiz kongremiz, bilimsel açılımlar dışında sosyal yönüyle de farklı bir özellik taşıyacak, birlik ve beraberlik çabaları kongremize damga vuracaktır. Seçkin bir organizasyonla gerçekleştireceğimiz kongremizde bu yıl uluslararası acil tıp ödülleri vererek dünyada bir ilki gerçekleştireceğiz. Biz birlikte güçlüyüz. Acil tıp camiasının dönüm noktasında yer almak ve ileri hedefleri birlikte gerçekleştirmek için herkesi acil tıp tarihi içinde onurlu bir yer almaya davet ediyoruz.


Prof. Dr. Başar Cander
Acil Tıp Uzmanları Derneği Başkanı


BİLİMSEL SEKRETERYA

Acil Tıp Uzmanları Derneği
Yukarı Ayrancı Güleryüz Sk. No:26/19
06550 - ÇANKAYA / ANKARA
T : +90 312 4261214 F : +90 312 4261244
[email protected] - www.atuder.org.tr

ORGANİZASYON SEKRETERYASI

İcadiye Caddesi No: 3 Kuzguncuk
34674 İstanbul / TÜRKİYE
T : +90 216 310 11 00 F : +90 216 310 06 00
[email protected]
[email protected]
[email protected]
facebook.com/GenXKONGRE
twitter.com/GenX_KONGRE

  • Web Adresi: acil2015.org