Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

11. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi / 64th ESCVS

DAVET

Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri 11. Uluslararası Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi’nde Yenilikler Kongresi’ne davet etmekten büyük bir mutluluk ve kıvanç duyuyorum. İstanbul’da 26-29 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kongre, kardiyologlar ve kalp cerrahlarını biraraya getiren tek uluslararası platform niteliğindedir.

Daha önceki yıllarda da olduğu gibi, bu yıl da Yenilikler Platformunda Uluslararası Aritmi Forumu ve Atriyal Fibrilasyon Zirvesi (IFA), Uluslararası Akdeniz Girişimsel Kardiyoloji Toplantısı (IC-MED), Pulmoner Hipertansiyon Zirvesi, Kalp Yetmezliği Zirvesi, Hipertansiyon Zirvesi ve Temel Kardiyoloji Programı ve İleri Ekokardiyografi yer alacak. Toplantılar girişimsel kardiyoloji ve elektrofizyoloji alanlarında ulusal ve uluslararası merkezlerden canlı yayınlarla renklenecek. Program Komitesi sizlere en güncel, ilginç ve çekici bir program sunmak için en üst düzeyde çaba gösteriyor.

Çok önemli olarak, bu yıl Kongremizin 64. Avrupa Kalp Damar Cerrahisi Kongresine de ev sahipliği yapacağını duyurmaktan da onur duyuyorum. Böylece Kongremiz gerçek bir kardiyoloji-kalp ve damar cerrahisi forumuna dönüşecek. Bu ortamda sizleri değerli bilimsel çalışmalarınızı meslektaşlarınızla paylaşmak üzere bildiri özetlerinizi göndermeye davet ediyorum. Daha önce olduğu gibi kardiyoloji ile ilgili bildiri özetleri American Journal of Cardiology’de, kalp cerrahisi ile ilgili bildiri özetleri de Journal of Cardiovascular Surgery ‘de yayınlanacak.

Bu yıl Kongremiz muhteşem İstanbul’umuzda. İstanbul’da her zaman herkes için birşeyler var; doğal güzellik, kültür, gezi, eğlence. İstanbul’un dost ortamında sizleri kardiyovasküler tıp’ta güncellenmek üzere bu bilimsel ziyafette aramızda görmek dileğiyle,


Prof. Ali Oto
Kongre Başkanı




Atatürk Oto San. Sit. 2.Kısım No:11C Honda Plaza
Maslak, İstanbul – Turkey
+90 212 292 88 08
+90 212 292 88 07
 

Genel Bilgi için [email protected]
Bilimsel Sekreterya için [email protected]
Kayıt ve Konaklama için kayı[email protected]        
Stand ve Diğer Sponsorluklar için [email protected]

 

  • Web Adresi: yenilikler2015.org