Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği 14. Ulusal Kongresi

DAVET

Sayın Meslektaşlarım, Kalp ve Damar Cerrahisi Camiasının Değerli Üyeleri,

Sizleri Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği'nin 3-6 Kasım 2016 tarihlerinde Antalya Titanik Otel'de yapılacak 14. Ulusal Kongresine davet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Camiamızı, branşımızın bilimsel ve sosyal paylaşım açısından en verimli toplantısında buluşturmanın heyecanını şimdiden hissediyorum.

Yönetim ve düzenleme kurullarımızın gayretleriyle zengin içerikli bir program oluşturmayı hedefliyoruz. Uluslararası katılım sağlanması amacıyla uluslararası dernek, klinik ve konuşmacıların davet edilmesi için görüşmelerimiz başlamıştır. Bu kongremizde de konferans konuşmaları, panel tartışmaları, uzman görüşleri, video oturumlar, kurslar, bildiri oturumları, ödüllü bildiri oturumları yer alacaktır. Perfüzyonistler ve kalp-damar cerrahisi hemşireleri için kendilerine ait salonlarda toplantılar düzenlenecektir. Firma temsilcileri uydu sempozyumları, simülatör ve wet-lab kursları ve stand alanlarındaki sergiler aracılığıyla en yeni ürünleri hakkında bilgi verme ve tanıtım yapma olanaklarını bulacaklardır.

Bu kongrede bazı yeni uygulamalara başlanacaktır. Konuşmacıların sunum öncesi çıkar çatışması beyanı için bir slayt göstermesi, sunulmayan bildirilerin kongre özet kitabında basılmaması bu uygulamalara örnek olarak verilebilir.

Büyüyen camiamızın dinamizmine paralel olarak kongrelerimize her kesimden katılım talebi de artmaktadır. Bu nedenle kongre konaklama hizmeti planlanırken daha önceki geri bildirimler de dikkate alınarak yan otellerin kalitesi benzer ve en üst seviyede tutulmuştur. Böylece tüm katılımcıları en iyi şekilde ağırlayabilmeyi umuyoruz. Bu konuda uygun bir teklifte bulunan kongre organizasyon firması Serenas yetkililerine ve firma seçiminde emek veren yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.

Camiamızın bu büyük buluşmasında bir arada olabilmek dileğiyle en derin saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Anıl Z. Apaydın
Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Başkanı

 


BİLİMSEL SEKRETERYA

 

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği
Ataşehir Mahallesi, Ataşehir Bulvarı /48. ada, Mimoza 2-2, 11/B, D:6
34753/Ataşehir – İSTANBUL
Tel: +90 216 456 14 54  Faks: +90 216 456 14 54 / GSM: +90 549 456 14 54
URL: www.tkdcd.org
E-Posta: [email protected]


ORGANİZASYON SEKRETERYASI



 Serenas Uluslararası Turizm Kongre Organizasyon A.Ş.
Şerif Ali Mahallesi, Pakdil Sokak /No:5 Yukarı Dudullu/ Ümraniye- İSTANBUL
 Tel: +90 216 594 58 26  Faks: +90 216 594 57 99
 URL: www.serenas.com.tr
 E-Posta: [email protected]

  • Web Adresi: tkdcd2016.org