Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

22. Ulusal Kanser Kongresi

Untitled Document Değerli Meslektaşlarımız;

Onkoloji alanında en eski ve en çok katılımlı kongrelerden olan Ulusal Kanser Kongresi’nin (UKK) 22. sini Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği ve Türk Pediatrik Onkoloji Grubu Derneği ile birlikte 19 - 23 Nisan 2017 tarihinde Antalya’da düzenleyeceğiz.

Günümüzde kanser ikinci sıklıkta ölüm nedeni olmakla birlikte erken tanı, kanser genetiğindeki gelişmeler ile kişisel tedavilerin gündeme gelmesi ve multidisipliner yaklaşımlarla doğru tedavilerin uygulanması sonucu erken evrelerde kür edilebilir, daha ileri evrelerde ise kronik hastalıklar grubuna girmiştir. Tedavide elde edilen bu iyi sonuçlar bir anda ortaya çıkmamış, teşhis ve tedavideki disiplinlerin ortak çalışma kültürünün başlaması, gelişmesi, verilen doğru kararların uygulanması, birikim ve deneyimlerin yoğunlaşması gibi bir sürecin sonunda elde edilmiştir.

UKK, 2005 yılından beri üç derneğin ortak katılımı ile düzenlenmekte olup kanserin tanı ve tedavisine katkıda bulunan tüm disiplinlerin desteğinin sağlanmasıyla birlikte ulusal olarak en çok katılımcısı olan kongre olmuştur. Kongremize hekimlerimizin yanı sıra genetik uzmanları, hemşire, teknisyen, psikolog gibi günlük hayatımızda ekibin bütünlüğünü sağlayan ve başarısını arttıran disiplinlerin katılımı da artmaktadır. Bilimsel yeniliklerin yanı sıra sosyal sorunların da tartışılacağı kongremizde sosyal aktivitelerle de birlikteliğimizin her yönde güçleneceğini ümit ediyoruz.

Ülkemizdeki en önemli bilimsel çalışmaların sözel, poster sunumu şeklinde yapılacağı kongremize katkılarınızı bekliyor, Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği ve Türk Pediatri Onkoloji Grubu Derneği adına sizleri kongremize davet etmekten onur duyuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Serdar Özkök Ahmet  Özet Mehmet Kantar
Kongre Başkanı Kongre  Eş Başkanı Kongre  Eş Başkanı
Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği Türk Tıbbi Onkoloji Derneği Türk Pediatrik Onkoloji Grubu Derneği

KONGRE SEKRETERYASI
Dr. Zeynep Özsaran
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
Radyasyon Onkolojisi A.D.
Bornova - İzmir
Tel : 0232 390 44 60
[email protected]
ORGANİZASYON SEKRETERYASI
DMR Kongre Organizasyon
Hollanda Caddesi 696. Sokak No: 22/ 9 – 10
Yıldız, Çankaya -  Ankara
Tel: 0532 111 93 67
Faks: 0312 442 04 10
[email protected]
www.dmrturizm.com.tr

 

  • Web Adresi: ulusalkanser.org