Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

39. ULUSAL KONGRE

Değerli Meslektaşlarımız,

Her yıl birbirinden başarılı kongrelere imza atan Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği’nin, 39. Ulusal Kongresi SOLUNUM 2017’yi gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. 

Bilimsel ve sosyal anlamda oldukça başarılı ve doyurucu geçen SOLUNUM 2016’nın ardından istekli, enerjik ekibimiz ile çalışmaya başladık.  Sizlerin talepleri doğrultusunda, bu yıl da kongremizin İzmir Çeşme Sheraton Otel’de, 14-18 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmesini planladık. Sizlerden gelen anket yanıtları doğrultusunda, çalışma grupları ve koordinasyon kurullarımız ile birlikte çalışarak bilimsel programımızı hazırlamaya başladık. 

Kongremiz, pratik uygulamaların yoğunlukla yer aldığı eğitici kurslarla başlayacaktır. Bilimsel programımız göğüs hastalıkları alanında çalışan her kesimin beklentilerini karşılayacak ve ilgisini çekecek konularla devam edecektir. Bilimsel programımızda mesleğimizle ilişkili tartışılan hukuksal ve sosyal konulara yer vereceğimiz oturumlar da bulunacaktır. 

Önceki yıllarda olduğu gibi, kongremize gönderilen sözlü ve poster bildirileri arasından jüri tarafından seçilecek bilimsel çalışmalara ödüller verilecektir. 

Kongremizde doyurucu bilimsel programın yanı sıra, arkadaşlarımızla özlem gidereceğimiz, hepimizin beklentilerini karşılayacak bir sosyal program hazırlama gayreti içerisindeyiz.  

Dünyada ve ülkemizde barışa ve huzura en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde kongre hazırlıklarına başladık. Sahip olduğumuz değerleri daha iyi anlayabiliyoruz. Bu nedenle yapacağımız bilimsel etkinlikler ile BARIŞ’a, olan UMUT’umuzu her zaman korumak ve güç vermek istiyoruz.

Kongremizde, BARIŞ, SEVGİ ve VEFA’yı vurgulamak istiyoruz. Dünyada unutulmaya yüz tutmuş olan bu değerlerin, içimizdeki UMUT ışığı yandıkça, yeniden alevlenebileceğine inanıyoruz. Biliyoruz ki, nefes varsa UMUT var demektir. 
Sizlerin ilgi ve ihtiyaç duyduğu konuların öncelendiği bilimsel programımızda, alanında uzman yerli ve yabancı konuşmacıların katılımı ile, Göğüs Hastalıkları ile ilgili güncel gelişmeleri paylaşma imkanı bulacağız. Hem klinik pratiğinize, hem akademik çalışmalarınıza katkıda bulunacak kazanımlarla kongremizden ayrılmanız temennisindeyiz. 

14-18 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak olan SOLUNUM 2017’yi şimdiden ajandanıza kaydetmenizi istiyor; birlikte öğrenmenin, paylaşmanın, hoşça vakit geçirmenin keyfini yaşamayı diliyoruz. 

Saygılarımızla,

Deniz Köksal   Oğuzhan Okutan Arzu Mirici
Bilimsel Komite Başkanı Kongre Başkanı TÜSAD Başkanı

Kongre Organizasyon Sekreteryası

 
K2 Kongre ve Etkinlik Hizmetleri

Adres Koşuyolu Mh. Ali Nazime Sk. No : 45  Koşuyolu 34718 Kadıköy / İstanbul
Tel +90 (216) 428 95 51
Faks +90 (216) 428 95 91
E-posta [email protected]
Web www.k2-events.com 

 

  • Web Adresi: solunum.org.tr/solunum2017