Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

TIPTEKNO'18 - Tıp Teknolojileri Ulusal Kongresi

BİLDİRİ ÇAĞRISI
 
2018 Tıp Teknolojileri Kongresi, TIPTEKNO’18, IEEE Türkiye EMB Kolu desteği ile,  Biyomedikal ve Klinik Mühendisliği Derneği (www.biyoklinikder.org) ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü tarafından 08-10 Kasım 2018 tarihleri arasında Kaya Artemis Resort, Magosa, KKTC'de  Uluslararası Katılımlı olarak düzenlenecektir.
 
Kongremizde tıp teknolojileri alanında çalışan kullanıcı, üretici, araştırmacı, yönetici ve kamu temsilcileri bir araya getirilerek, biyomedikal mühendisliği ve klinik mühendisliği alanlarındaki bilimsel araştırma sonuçlarının paylaşılması ve sektörde yaşanan sorunlara ortak çözümler üretilmesi  hedeflenmektedir.
 
Önceki senelerde büyük başarı ile gerçekleştirilen TIPTEKNO kongrelerinde olduğu gibi, bu kongremizde de tıp teknolojilerinin geliştirilmesi, üretimi, kullanımı ve yönetilmesi alanlarındaki güncel konular ve sorunlar üzerine paneller düzenlenecek, alanlarında yetkin bilim adamları tarafından davetli konuşmalar yanında, eğitim seminerleri verilecek ve özgün bilimsel bildiriler sunulacaktır.
 
Ayrıca, tıbbi cihaz sektörümüzün önde gelen üretici ve dağıtıcılarının standları ve önemli güncel  gelişmeler üzerine yaptıkları endüstri oturumları da kongremize renk katacaktır.
 
Kongrenin kapsamındaki konularda özel oturumlar düzenlenmesi ve böylece benzer ilgi alanlarına sahip araştırmacıların bir araya getirilmesi de hedeflenmektedir. Özel oturum önerileri 8 Nisan 2018 tarihine kadar [email protected]  adresine iletilebilir.
 
Katılımcılar en fazla dört sayfalık Türkçe veya İngilizce olarak hazırlanmış bildirilerini, bildiri hazırlama kurallarına uygun şekilde PDF formatında hazırlayarak, TIPTEKNO’18 web sayfası aracılığı ile sisteme yükleyebilirler: http://www.tiptekno2018.org/ 
 
Teknik Program Komite üyesi ve konusunda uzman olan, en az iki hakem tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda kabul edilen bildiriler, kongre kitabında ve IEEE Xplore veri  tabanında yayınlanacaktır.
 
TIPTEKNO’18 Kongresine vereceğiniz bilimsel katkı ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler ederiz.
 
Kongre Düzenleme Kurulu
 
 
İLETİŞİM
 
Biyomedikal ve Klinik Mühendisligi Dernegi
 
Babıali Cad. Ziya Gün Is Hanı No:28 D:12
Cagaloglu - Fatih / Istanbul
www.biyoklinikder.org
Organizasyon Sekreteryası
 
Alen Demirel
Cumhuriyet Mah. Halaskargazi Cad. Tavukçu Fethi Sok. Köşe Palas Apt. No:28/3 Osmanbey - Şişli - İstanbul
Tel: +90 (212) 296 66 70 - 112
Fax: +90 (212) 296 66 71
www.brosgroup.net
 

  • Web Adresi: tiptekno2018.org