Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

7. Ulusal Dermatolojik Cerrahi Günleri

Değerli Meslektaşlarımız,
 
7. Ulusal Dermatolojik Cerrahi Günleri'ni 15–18 Kasım 2018 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştireceğimizi duyurmaktan Dermatolojik Cerrahi Derneği olarak mutluluk duymaktayız. İki yılda bir düzenlenen ve ilkini 2006 yılında International Society for Dermatologic Surgery ile birlikte düzenlediğimiz Dermatolojik Cerrahi Günleri artık geleneksel bir özellik kazanmıştır.
 
Ülkemizde son yıllarda dermatolojik cerrahiye olan ilginin artmasını memnuniyetle görmekteyiz. Toplantımızın amacı; dermatologlar arasında dermatolojik cerrahi uygulamalarını daha fazla yaygınlaştırmak, uygulama seviyesini daha üst düzeye taşımak, bu konudaki bilgi alışverişini sağlayarak mesleki eğitime ve gelişime katkıda bulunmaktır. Bu çerçevede; dermatolojik cerrahinin başlıca iki kolu olan eksizyonel-tümör cerrahisi ve kozmetik cerrahide yaşadığımız zorluk ve sorunları gündeme getirip, yeniliklerle birlikte çözüm yollarını tartışmayı hedeflemekteyiz.
 
7.Toplantımızı Sheraton Ankara Hotel’de gerçekleştirmeyi planladık. Toplantı süresince önceki toplantılarımızda olduğu gibi dünyada dermatolojik cerrahi konusunda söz sahibi değerli bilim adamlarının katılımıyla konferanslar ve pratik uygulamaların yapılabileceği kurslar düzenlenecektir. Uygulamalı Anatomi kursumuza ve meslektaşlarımızın deneyimlerini sözel olarak paylaşabilecekleri serbest kürsü oturumuna da programda yer verilecektir.
 
Dermatolojik Cerrahi alanındaki bilgilerin güncellenip, paylaşılacağı 7. Ulusal Dermatolojik Cerrahi Günleri boyunca siz değerli meslektaşlarımız ile birlikte olmaktan büyük mutluluk ve onur duyacağız.
 
Saygı ve sevgilerimizle,
 
 
Ali KARAKUZU   
Kongre Başkanı
 
Seher BOSTANCI
Dernek Başkanı
 
Ekrem CİVAŞ
Kongre Sekreteri
 
 
İLETİŞİM
 
KONGRE SEKRETERİ
 
Ekrem Civaş
http://www.dermatolojikcerrahi.org.tr/
Tel: 0312 437 07 37
 
ORGANİZASYON SEKRETARYASI
 
PRIME Kongre Yönetimi ve Turizm
Op. Cemil Topuzlu Cad. TİBAŞ Dalyan Konutları
F Blok K.4 D.8 Fenerbahçe 34726 İstanbul
Tel: 0216 357 23 23 / Faks: 0216 357 23 33
www.primeqm.com

  • Web Adresi: dercer2018.org