Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

2. Muğla Multidisipliner Onkolojik Araştırmalar Sempozyumu

Değerli Bilim İnsanları,
 
Kanser günümüzde sıklığı giderek artan önemli bir sağlık sorunudur. Son zamanlarda tanı ve tedavideki hızlı gelişmelere ve yeni hedefleyici moleküler tedavilere rağmen halen kanser ilişkili ölüm oranları oldukça yüksektir.
Kanser tanısının konulmasından itibaren her bir tedavi aşamasında ve yaşamın son anında kanserli bir hastanın tedavi ve takibi multidisipliner bir yaklaşım ile yapılmaktadır. Bu kanser olguları için vazgeçilmez bir prensiptir ve nitekim kanserli hastalar ilgili bilimsel araştırmalar da multidisipliner bir çizgide daha fazla yoğunlaşır olmuştur.
Sizleri kanserli hastaların sistemik tedavileri yanı sıra bu tedaviler öncesinde, tedavileri süresince ve tedavileri tamamlandıktan sonraki süreçte karşılaştıkları tıbbi sorunları bilimsel araştırmalara yön verecek bir platformda birlikte tartışmaya davet ediyoruz. 2. MUĞLA MULTİDİSİPLİNER ONKOLOJİK ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU "Her Yönü ile Kanserde Tartışmalı Konular" (MORE 2018) kanserli bir hastanın tıbbi sorunlarını bir çok yönden ele almayı hedeflemektedir. Bu nedenle sadece onkoloji alanında eğitim alan veya hizmet veren sağlık profesyonellerini değil kanserli hastalar ile sık şekilde karşılaşan İç Hastalıkları, Aile Hekimliği başta olmak üzere diğer tüm dahili ve cerrahi branşlarda eğitim alan veya hizmet veren sağlık profesyonelleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.
Kanserli hastaları daha iyi anlayabilmek, tanımlamak ve yönetebilmek için sizleri 2. MUĞLA MULTİDİSİPLİNER ONKOLOJİK ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU "Her Yönü ile Kanserde Tartışmalı Konular" (MORE 2018) sempozyumunda görmeyi istiyoruz. Birlikte bilimsel bir paydada kanseri ve kanser araştırmalarını tartışabilmek için “Ekim’de Bodrum” diyoruz.
 
 
 
                 Prof. Dr. Sabri BARUTCA                Doç. Dr. Özgür Tanrıverdi                    
 
         Onursal Başkan                              Sempozyum Başkanı
 
 
İLETİŞİM
KONGRE ORGANİZASYON SEKRETERYASI
 
Dalya Turizm Kongre & Organizasyon Hizmetleri
 
Kazım Dirik Mah. Sanayi Caddesi Myvia-414 ABlok No:33 K:5 D:508 Bornova /İZMİR 
 
 
Hüseyin ÇALGAV
 
 
 Telefon: 0232 464 88 30
 
Faks : 0232 464 88 31
 

  • Web Adresi: 2018more.com