Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

28. Ulusal Dermatoloji Kongresi

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Dermatoloji Derneği olarak, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı ev sahipliğinde 24-28 Eylül 2019 tarihlerinde Sueno Otel Kongre ve Toplantı Merkezi, Antalya’da gerçekleştireceğimiz 28. Ulusal Dermatoloji Kongremize sizleri davet etmekten büyük onur ve mutluluk duyarız.

Hızla değişen ve gelişen Deri ve Zührevi Hastalıkların tüm yönleriyle irdelendiği bu en geniş kapsamlı kongremizde, güncel bilgilerle donanarak, yoğun deneyim paylaşımlarıyla zenginleşeceğiniz bilimsel programımızın yanı sıra, yüzünüzden gülümsemenin eksik olmayacağı keyifli bir sosyal programla sizleri ağırlamayı planlıyoruz.

Deri ve Zührevi Hastalıklar camiasının siz değerli üyelerini bir araya getirecek olan kongremizin gücü sizlerin destek ve katılımından gelmektedir. Türk Dermatoloji Derneği Yönetim Kurulu adına sizlere saygılarımı sunuyor ve hep birlikte akıllardan silinmeyecek bir kongrede buluşmaya davet ediyorum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu
Türk Dermatoloji Derneği Başkanı


Değerli Meslektaşlarımız, 

Türk Dermatoloji Derneği ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak birlikte gerçekleştireceğimiz 28. Ulusal Dermatoloji Kongresi, 24-28 Eylül 2019 tarihleri arasında Antalya, Belek’te düzenlenecektir. 

Kongrenin bilimsel ve sosyal programını planlarken, dinamik, yenilikçi ve tüm dermatoloji hekimlerimizin beklentilerini karşılayabilecek bir içerik oluşturmayı hedefledik. Bu amaçla, sizlere gönderdiğimiz anketlerden elde ettiğimiz geri bildirimleri de dikkate aldık. Konularında tanınmış değerli meslektaşlarımızın yer aldığı paneller dışında, yuvarlak masa toplantıları, “asistanlarımız soruyor” oturumları ile her deneyim düzeyindeki meslektaşlarımızın aktif katılımını sağlamayı planladık. Genç meslektaşlarımızın kariyer planlamalarında yol gösterici olması açısından uzmanlarımızla asistanlarımızın sorunlarını ve deneyimlerini paylaşacağı, mesleğimizin önemli sorunu olan tükenmişlik sendromuyla başa çıkabilme yöntemlerini içeren serbest kürsü oturumları hazırladık. Ayrıca alanlarında çok yetkin yabancı konuşmacılara da yer verdik. Yabancı konuşmacılarımız arasında katılımı kesinleşen, her biri alanında son derece yetkin, çok tanınan bilim insanlarından, Profesör Robert Schwartz, Iltefat Hamzavi ve Hassan Galadari bulunmaktadır. Diğer konuklarımız, kesinleştiğinde web sayfamızdan sizlere duyurulacaktır. 

Bu yıl kurs programımıza, dermoskopi, kozmetik dermatoloji, dermatoallerji kurslarının yanı sıra, özellikle genç meslektaşlarımızın yoğun olarak talep ettikleri ve çok yararlı olacağına inandığımız “Araştırma Teknikleri”, “Uygulamalı Temel İstatistik” ve “Pediatrik Dermatoloji” kurslarını da ekledik. 

Geçmiş yıllarda olduğu gibi en iyi poster ve sözlü sunum ödüllerinin yanı sıra, bu yıl, atopik dermatitle ilgili 3 poster ve bir sözlü bildiri de ayrıca ödüllendirilecektir. 

Kongremizin sosyal açıdan da doyurucu olabilmesi için gala yemeği yapmak yerine, beraberce eğlenebileceğimiz, sürprizler içeren, üç akşam etkinliği hazırlamaktayız. 

Daha önceki Ulusal Dermatoloji Kongrelerinde ulaşılmış olan yüksek bilimsel düzeyi koruyup, geliştiren, sosyal etkinlikler ile keyifli hale getirilmiş, ancak sizlerin varlığınız ve katılımlarınızla zenginleşip anlam kazanacak olan 28. Ulusal Dermatoloji Kongresi’nde sizleri ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyacağız. 24-28 Eylül 2019 tarihleri arasında kongremizde, sizleri aramızda görebilmek dileğiyle. 

Saygılarımızla 

Prof. Dr. Tülin Ergun
Kongre Başkanı

  • Web Adresi: ulusaldermatoloji2019.org