Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

19.Ulusal Pediatrik Kardiyoloji ve Pediatrik Kalp Cerrahisi Kongresi

Değerli Meslektaşlarımız,

Çocuk kalp hastalıkları ve doğuştan kalp hastalıklarının medikal ve cerrahi tedavisinde görev alan, bakımını üstlenen ve gerektiğinde ömür boyu takiplerini yapan hekimler tarafından kurulan, doğuştan kalp hastalıklarına emek veren tüm profesyonelleri de çatısı altında toplamaya çalışan Türk Pediyatrik Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisi Derneğimizin kuruluşunun 25. Yılını kutlayacağımızdan dolayı mutlu ve onurluyuz. Çeyrek asırlık bu serüveni ‘’Geçmişten Günümüze’’ ana temasıyla Ulusal Kongremiz ile de taçlandıracağımızı bilgilerinize sunarız. 

Dernek olarak her yıl düzenlediğimiz en önemli ve en fazla katılımlı bilimsel etkinliğimiz olan “Ulusal Pediyatrik Kardiyoloji ve Pediyatrik Kalp Cerrahisi Kongresi’nin on dokuzuncusunu 15-18 Nisan 2020 tarihler arasında Antalya’da, Susesi Otel & Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğimizi ilan etmekten mutluyuz.

Kongrenin ilk yarım günü yapılan geleneksel kurslarımızda bu yıl birisi Çocuk kardiyologlarına diğeri  Çocuk kalp cerrahlarına hitap eden iki paralel kurs planlanmıştır. 

İzleyen üç gün için ise çalışma gruplarımızın yöneticileri tarafından düzenlenecek olan gruplara spesifik güncel konu başlıklı oturumlara ilave olarak bilimsel sekreterlik ve yönetim kurulu tarafından belirlenen Kardiyoloji ve Cerrahi ortak oturumları yapılacaktır. Her iki disiplinin kesiştiği alanlarda ortak konuşmacılar ve başkanlar ile yürütülecek olan bu oturumlar eminiz çok keyifli tartışmalara sahne olacak ve karşılıklı etkileşim ve bilgi alışverişini maksimize ederek farklı gözlerle aynı noktaya odaklanma ve başarıyı artırma anlayışına çok ciddi katkı sağlayacaktır.

Bu yıl katılımcılardan gelen bildiri özetlerini değerlendirme de daha fazla zaman ayırarak daha hassas davranılabilmesi için özet gönderim sistemi daha erken aktive edilerek daha uzun süreli açık bırakılıp buna karşın kongre tarihinden göreceli daha uzak erken sonlandırılacaktır. Bu nedenle  bildirilerinizi bir an önce göndermenizi bekliyoruz. Bu sayede sözel sunumda yer alamamış değerli araştırma ve çalışmaları daha titiz inceleyerek aralarından seçtiklerimizi elektronik poster uygulaması başında poster başı tartışmaları ile daha çekici hale getirmek amacındayız.

Siz değerli hekim meslektaşlarımız ve ayrıca ekip arkadaşlarımız olan diğer sağlık çalışanlarının da  katılım ve katkıları kongrelerimizi her yıl daha da etkin ve bir öncesinden daha başarılı bir noktaya taşımaktadır. 

Bir öncekinden bilimsel ve sosyal açıdan daha başarılı ve daha keyifli bir kongre geçirmek dileğiyle çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Antalya’da görüşmek üzere....

Saygılarımızla

 

Prof. Dr. Ahmet Çelebi
Yönetim Kurulu Başkanı
Prof. Dr. Ercan Tutar
Bilimsel Sekreter

 

  • Web Adresi: pedkar2020.org