Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

43. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi

Davet

Değerli Meslektaşlarımız,

COVID-19 pandemisi son iki yıldır tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayatlarımızı beklemediğimiz bir şekilde etkiledi. Yüz yüze yapılamayan kongrelerimiz ve eğitim toplantılarımız sanal ortamda gerçekleştirilmek zorunda kalındı. Aşılanmanın yaygınlaşması ile birlikte özlemle beklediğimiz 43. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi’nin 18-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Susesi Otel, Antalya’da gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Kongremiz endokrinoloji camiasını bir araya getiren en önemli bilimsel ve sosyal ortamdır. Geçmiş kongrelerimizde olduğu gibi, bu kongremizde de Bilimsel Kurul’un desteği ve üyelerimizden gelen önerilerle çok zengin bir program hazırlanmıştır. Kongremizde ülkemizden ve yurt dışından değerli bilim insanlarını dinleme ve deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulunacaktır.

Kongremizin ilk günü endokrinoloji pratiğinde yararlı olacağını umduğumuz kurslarla başlayacaktır. Takip eden günler, günlük pratikte karşılaşılan sorunlar için gerekli temel bilgilerin, ileri düzeyde akademik bilgilerin, endokrinolojide yeniliklerin sunulacağı konferans, panel, olgu sunumları ve çalışmalarınızın sunulabileceği bildiri oturumları ile devam edecektir.

Bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşarak yenilikleri öğreneceğimiz ve yeniden bir arada olmanın keyfini çıkaracağımız bu bilimsel şölene tüm meslektaşlarımızı davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.

Kongremizde görüşmek dileğiyle, sevgi ve saygılarımızla…

Prof. Dr. Ayşegül Atmaca
TEMD ve 43. TEMH Kongre Başkanı
 
 
Prof Dr. İbrahim Şahin
43. TEMH Kongre Sekreteri
 
Prof. Dr. M. Eda Ertörer
43. TEMH Kongre Sekreteri

  • Web Adresi: temhkongresi.org