Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

24. Ulusal Nefroloji Hipertansiyon Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi

DAVET

Değerli Meslektaşlarım,

Türk Nefroloji Derneği (TND)’nin 24.ncü Ulusal Nefroloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi 14 - 18 Kasım 2007 tarihlerinde Antalya Kemer-Beldibi’nde Sungate Port Royal Hotel Kongre Merkezi’nde yapılacaktır.

Kongre programında rutin Renal Kayıt Sistemi, Temel ve Klinik Nefroloji, Hipertansiyon ve Transplantasyon konularının yanı sıra, ERA-EDTA 2007 Kongresi’nden Seçkiler oturumu ve ISN - COMGAN ve ERA-EDTA ile çeşitli konularda ortak toplantılar da yer alacaktır. Ayrıca, “TND 1. Hemodiyaliz Kursu” da 15 Kasım 2007’de Kongre öncesi kurs olarak gerçekleştirilecektir.

Bu Kongrenin çok önemli bir özelliği de, ISGNU “9.ncu Uluslararası Geriatrik Nefroloji ve Üroloji Konferansı”nın 15-16 Kasım 2007 tarihlerinde bu Kongreye paralel olarak aynı mekanda, TND’nin ev sahipliği ve sponsorluğunda yapılacak olmasıdır. TND 24.ncü Ulusal Kongre katılımcıları tek kayıt ücreti ile bu Uluslararası Konferansa da katılmak ve izlemek olanağı bulacaklardır.

Önceki kongrelerde olduğu gibi TND 24.ncü Ulusal Kongresine de konuşmacı olarak değerli Türk bilim insanlarının yanı sıra ERA-EDTA ve ISN-COMGAN’nın da sponsorluklarıyla birçok seçkin yabancı bilim adamının katılımı kesinleşmiştir.

TND 24.ncü Ulusal Kongresinin de gerek bilimsel yönü, gerek sosyal program içeriği ile her zamanki gibi yoğun, düzeyli ve doyurucu olması için özveriyle çalışmakta olan Düzenleme Komitesi üyesi değerli arkadaşlarıma ve Kongre Sekreteri Turgay Arınsoy’a şimdiden teşekkür ederim.

Eşsiz Antalya’da bir kez daha buluşmak dileğiyle, içten sevgi ve saygılarımı sunarım.
Kamil Serdengeçti
Türk Nefroloji Derneği Başkanı


KONGRE ORGANİZASYON SEKRETARYASI
Ayazmaderesi Cad. Karadut Sk. No. 7 34394 Dikilitaş, İstanbul-Türkiye
Tel : +90 212 258 60 20 Faks : +90 212 258 60 78
E-mail : [email protected] 
Web: www.nefroloji.kongresi.info

 

 

  • Web Adresi: nefroloji.kongresi.info