Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

2. Güncel Böbrek Hastalıkları , Hipertansiyon ve Transplantasyon Toplantısı

DAVET

Değerli Meslektaşlarım,

4 - 7 Nisan 2013 tarihleri arasında HDT Vakfı ile beraber organize edeceğimiz 2. Güncel Böbrek Hastalıkları , Hipertansiyon ve Transplantasyon Toplantısına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyorum. Bursa, sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri, ekonomik, kültürel, sosyal potansiyeli ve ülkemizin 4. büyük şehri olması dolayısı ile toplantı katılımcılarına tatminkâr bir misafirperverlik sergileyecektir.Toplantımızda tecrübeli hocalarımız yanında genç arkadaşlarımızında katılımını ve katkılarını çok önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Değerli meslektaşlarım; Nefrolojide sağlanan gelişmeleri ve karşılaşılan problemlerin en çağdaş biçimde çözümlerinin tartışılacağı toplantımızda ülkemizin Nefroloji Diyaliz ve Transplantasyon alanında fedakarca emek sarfeden kıymetli çalışanlarına unutulmayacak anlar yaşatılması gayreti içindeyiz. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımı toplantımıza davet eder saygılar sunarım.

Prof. Dr. Kamil DİLEK
Uludağ Üniversitesi Rektörü Toplantı Başkanı


Saygıdeğer Meslektaşlarımız,
Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Vakfı olarak Nefroloji alanında yenilikleri yakalamak, bilgilerimizi güncellemek ve bilimsel alanda geleceğe ait planlarımızı yapmak için bu yıl ikincisini yapacağımız Güncel Böbrek Hastalıkları, Hipertansiyon ve Transplantasyon Toplantısını 4 - 7 Nisan 2013 tarihleri arasında Bursa'da düzenliyoruz. Toplantımızda yurt dışından ve yurt içinden tecrübeli meslektaşlarımızın bilgi ve deneyimlerinin yanı sıra genç arkadaşlarımızın dinamizminden de faydalanmayı amaçladık. Yoğun iş temponuzu bozmadan sizlere daha verimli olabilmek için toplantımızı en uygun zaman diliminde gerçekleştireceğiz. Toplantımızın nefroloji alanında çalışan hekim arkadaşlar, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji uzmanları, Diyaliz hekimleri, Aile hekimleri ve Vasküler Girişim konusuna ilgi duyan meslektaşlarımızın aktif katılımları ile daha faydalı geçmesini bekliyoruz.

Her gelen gün yeni terimleri, sınıflamaları, tanı metotlarını ve tedavi seçeneklerini gündemimize getirmektedir. Gündelik tempomuzun içinde bu yeniliklerin hepsini yakalamak insanüstü bir çabayı gerektirmektedir. Bilimselliğin en temel çizgi olduğu toplantımızın bu amacı gerçekleştirmek için iyi bir vesile olacağını düşünüyorum.

4 - 7 Nisan 2013 tarihleri arasında Bursa'da yapacağımız II. Güncel Böbrek Hastalıkları, Hipertansiyon ve Transplantasyon Toplantısında buluşmak, bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşmak dileği ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Alaattin Yıldız
Toplantı Eş Başkanı


Recep Yazıcıoğlu Cad. No:47 Gülveren Mamak/ANKARA

Toplantı Organizasyon Sekreterliği

PRIME Kongre Yönetimi ve Turizm Ltd. Şti.

Ethem Efendi Cad. Abdulhalik Renda Sok. 2/1 Erenköy - Kadıköy 34738 İstanbul - TÜRKİYE

Tel: +90 216 357 23 23
Faks: +90 216 357 23 33
E-posta: [email protected]

  • Web Adresi: hdtvakfi.info