Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

Güz Toplantıları Dermatolojik Tedavide Yeni Dönem: Genetikten Bireysel Tedavilere

Değerli Meslektaşlarımız,

Doğu Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği “Güz Toplantıları” etkinliği olarak, toplantılarımızın 3.sünü, 14-17 Eylül 2023 tarihleri arasında, Trabzon, Ramada Otel Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Toplantı başlığımız “Dermatolojik Tedavide Yeni Dönem: Genetikten Bireysel Tedavilere” olacak. Sizleri tekrar davet etmekten büyük mutluluk ve onur duymaktayız.

“Dermatolojik Tedavide Yeni Dönem: Genetikten Bireysel Tedavilere” başlığı etrafında, derinin kompleks inflamatuar ve onkolojik hastalıkları üzerinde odaklanacağız. Bu hastalıkların güncel ve yakın gelecekteki tedavi seyrini, hastalıkların genetik arka planını ve kişiselleştirilmiş tedavi yönünü dikkate alacak oturumlarımız ve genetik kursumuz, yurt dışından ve ülkemizden önde gelen oturum başkanı ve konuşmacıların katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Karadeniz Bölgesi’nin kendine özgü nitelikleriyle ön plana çıkan M.Ö. 20. yüzyıla uzanan tarihi, doğal güzellikleri, mutfağı, kültürü, mavisi ve yeşiliyle özel bir şehir olan Trabzon’da 14-17 Eylül 2023 tarihinde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

2023 Güz Toplantısı’nda, Trabzon’da buluşmak üzere sizleri saygıyla selamlıyoruz.

Doğu Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği

Güz Toplantıları Düzenleme Kurulu

  • Web Adresi: guztoplantilari2023.org