Hangi kongreyi aramıştınız?

Aradığınız kongrenin hangi tarihler arasında, nerede düzenlendiğini ve kongre hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

Türk Kardiyoloji Derneği (TKD) KTO Kulübü - KTO İstanbul 2023 Toplantısı

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Kardiyoloji Derneği (TKD) KTO Kulübü - KTO İstanbul 2023 Toplantısı Düzenleme Kurulu adına, sizleri 28-29 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan toplantımıza davet etmek isteriz.

TKD KTO Kulübü - KTO İstanbul 2023 Toplantısı, 3000'den fazla üyesi olan Türk Kardiyoloji Derneği tarafından düzenlenen KTO eğitim toplantısıdır.

Bu yıl toplantımızı Multilevel CTO grubu ile iş birliği içinde organize edeceğiz. Bu iş birliği, bilimsel içeriğimizi zenginleştirecek, geliştirecek ve KTO'daki deneyimlerine önemli katkıda bulunacaktır. Toplantımızda gün boyu canlı yayınlar ile KTO tedavisinde deneyimli yerli ve yabancı operatörlerle güncel tedavi yaklaşımları değerlendirilecektir.

KTO temel teknik konuları antegrad ve retrograde yaklaşımlar, teller, kataterler, KTO olgu sunumları ve KTO temel endikasyonlarını samimi bilimsel ortamımızda hep beraber tartışacağız.

Kongre fiziki olarak gerçekleştirilecek olup, bilimsel katkılarınızla bilgilerimizi tazelemek ve sizleri Istanbul'da ağırlamak için büyük bir fırsat olacağına inanıyoruz.

TKD KTO Kulübü - KTO İstanbul 2023

Toplantısı’nda görüşmek dileği ile. Saygılarımızla,

TKD KTO Kulübü Organizasyon Komitesi

  • Web Adresi: ctoistanbul.tkd.org.tr